Bildekoration

Gør din virksomhed mere synlig i gadebilledet med bildekoration, så potentielle kunder lægger mærke til dig. Vores kunder vælger os typisk på grund af:

SPECIALISTER i

BILDEKORATION

Med en bildekoration fra Outdoor Media A/S får du altid et holdbart og flot resultat. Bilreklame på erhvervsbiler er den perfekte reklamesøjle for din virksomhed. En bilreklame på firmabilen er en nem måde at vise dit budskab og synliggøre dig, uanset om du er på farten eller holder parkeret.

Vores montører er dygtige, og er specialiserede i netop bildekoration og indpakning af biler. Vi tilbyder landsdækkende montering via vores netværk af montører eller i vores afdelinger i Stenløse og Århus. Uanset hvor arbejdet bliver udført, vil vi altid tilsikre, at arbejdet bliver udført jf. godkendt layout og designmanual.

Hvis du har spørgsmål, om nogen former for bildekoration, så kan du nemt udfylde vores kontaktformular. Vi vender retur indenfor 72 timer enten over mail eller via telefonen.

HVORFOR BILREKLAME

Når du eksempelvis kører ud til kunder, er bildekoration med til at signalere, at du er ankommet. Her kan potentielle nye kunder også se dig! Vi leverer både diskrete og prangende løsninger, for at det passer til netop din visuelle identitet!

FÅ SPREDT DIT BUDSKAB MED BILREKLAME

En god bilreklame passer til din branding, og gør dig og din virksomhed genkendelig og troværdig. Vi laver både dekorationer til enkeltmands virksomheder, større vognpakker og flåde kunder med hundredevis af biler. Selv med disse store mængder af biler sørger vi for høj kvalitet og ensartethed.

Nogle ønsker minimal reklame på bilen, enten med et simpelt logo på siden, eller måske kun den lovpligtige CVR-pakke med firmanavn og CVR-nummer. For andre handler det om en mere opsigtsvækkende reklame med grafik, design og print. Her kan vi både lave halve- og hele indpakninger af firmabilen. Det er kun fantasien der sætter grænser.

OVER 10 ÅRS ERFARING MED BILREKLAMER

I dag løser vi landsdækkende fuldindpaknings opgaver for kunder som: Nemlig.com, Bring, Carglass, Securitas og Lyreco mf. Vi rådgiver og vejleder dig, så du får det bedst mulige resultat. Har du allerede et design på din bilreklame, så kan vi hurtigt få produceret og monteret din bildekoration.

Er du ikke så langt i din proces? Så hjælper vi også med det. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og tanker i forhold til din nye bilreklame! Ring 70 22 32 27 eller på mail info@outdoormedia.dk.

KOM I GANG MED BILREKLAME

Det er nemt, billigt og hurtigt at komme i gang med at reklamere på bilen. Hos Outdoor Media står vi til rådighed i alle processerne lige fra udformningen af design til montering og aflevering. Vi inddrager altid vores kunder i processen, for at sikre at levere et resultat som lever op til dine forventninger.
Hvilken bilmodel ønsker du dekoreret? Hvordan skal det se ud? – Logo, farver, print mm. Vi udarbejder et design sammen. Først når designet er godkendt af dig, går vi i gang med at producere materiale.

Vi aftaler dato for montering. Din bil skal være ren, når den bliver leveret hos os. Jo renere din bil er, jo bedre bliver resultatet.

Vi klargør bilen og monterer folien.

Når vi er færdige med monteringen, er bilen klar til afhentning umiddelbart efter.

Og du er nu klar til at vise dig på vejen med din nye bilreklame

SØGER DU EN BILREKLAME PRIS?

Vi har ingen fast bilreklame pris hos Outdoor Media. Der er mange faktorer der spiller ind når vi prissætter en dekoration eller indpakning. F.eks. hvilken størrelse, type og kvalitet du ønsker.

Foliepriserne kan variere meget alt efter kvalitet og farve. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 32 27 eller på mail info@outdoormedia.dk

FÅ EN 360 GRADERS INDRETNING AF BILEN

For størstedelen af vores erhvervskunder, bliver firmabilen benyttet flittigt hver dag. Derfor giver det rigtig god mening at indrette bilen, så man kan få det maksimale ud af den. Hos Outdoor Media samarbejder vi med DKT-auto om at tilbyde en samlet løsning til vores erhvervskunder. Hvis du ønsker det, kan vi derfor tilbyde en 360 graders indretning af bilen indvendigt og udvendigt. Kontakt os i dag og få et skræddersyet tilbud på på bilreklame samt bilindretning.

BESTIL DIN BILREKLAME HER

Synes du at bilreklame lyder som en fornuftig investering? Det kan vi godt forstå. Giv os et kald på 70 22 32 27 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i mål med at reklamere på farten.

Se vores løsninger