BILINDPAKNING

Vælg Outdoor Media til bilindpakning af din bil, fordi:

SPECIALISTER i

BILDEKORATION

Opnå et holdbart og flot resultat med bilindpakning fra Outdoor Media A/S. Vi tilbyder folie til biler i et utal af farver, specialfolier med effekter og strukturer fra bl.a. Avery og 3M. Udover de indfarvede folie til bil har vi også mulighed for storformatsprint med billeder og motiver til både halve- og hele indpakninger af din bil.

FORDELE VED BILINDPAKNING

Bilindpakning giver en spændende mulighed for et skabe opmærksomhed, uanset om det drejer sig om et farveskift eller reklame med print. Det er dog vigtigt at understrege, at en folieindpakning ikke er det samme som en lakering. Foliering af bil dækker kun bilens yderside. Det gør, at man fortsat vil kunne se bilens originale farve i f.eks. dørfalser/åbninger og andre samlinger mellem karosseridelene.

Men hvis du har overvejet at få lakeret din bil, så kan du allerede nu stoppe med disse tanker. Folie til bil er en billigere løsning, hvor du ikke kommer til at gå ned i kvaliteten, hvis du får folieret din bil hos Outdoor Media.

Udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til din bilindpakning.

HVOR LANG TID HOLDER FOLIE PÅ BIL?

Vi har altid lagt vægt på høj kvalitet i udført arbejde, men også i valg af folier. Vores folieindpakning har en holdbarhed på op til 5 år fra monteringsdatoen. Folierne er specialproduceret til bilindpakning, hvilket sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Vi tilbyder landsdækkende montering via vores netværk af montører eller afdelinger i Stenløse og Århus. Uanset hvor arbejdet bliver udført, så vil vi altid tilsikre, at arbejdet bliver udført jf. godkendt layout og designmanual.

FÅ FOLIEINDPAKNING I TOP KVALITET HOS OUTDOOR MEDIA A/S

Hos Outdoor Media er vi specialister i folie til bil. Vi har i mere end 10 år tilbudt folie til bil til privat- samt erhvervskunder. Vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning på området. Hvis du allerede har gjort dig tanker omkring farve og design, klarer vi hurtigt din indpakning af folie til din bil. Er du i tvivl, eller vil du først se udvalget? Du er altid velkommen til at ringe til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din bilindpakning. Ring 70 22 32 27 eller på mail info@outdoormedia.dk.

KOM I GANG MED FOLIE TIL DIN BIL

Vi står altid til rådighed i alle processerne lige fra udformningen af design til montering og aflevering. Du vil her opleve, at du vil blive inddraget under hele processen for at sikre, at vi får leveret et resultat, som lever op til forventningerne.
I begyndelsen af processen bør du gøre dig overvejelser omkring, hvad du ønsker af bilindpakningen (farver, print m.m.) Vi hjælper gerne med designet, og begynder først at producere materialet, når du er 100% tilfreds.
Når materialerne er klargjort til montering, er det vigtigt, at du leverer din bil nyvasket. En helt ren bil giver de bedste resultater. Vi ordner den sidste klargøring af bilen og monterer folien.
Umiddelbart efter vi har monteret folien, kan du komme og afhente din nye folie indpakkede bil.

SØGER DU EN FOLIE TIL BIL PRIS?

Hos Outdoor Media varierer prisen på bilindpakning efter omfanget af opgaven. Prisen fastsættes ud fra faktorer som størrelse, kvalitet og type. Noget folie er meget dyrere end andet, afhængigt af farve og kvalitet.
Har du spørgsmål eller ønsker du at få et tilbud, er du altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

SKAL VI TAGE OS GODT AF DIN FOLIE TIL BIL?

Lad os hjælpe dig med at få dine bil-drømme til at blive virkelighed. Med folie til bil er det kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os i dag og få et uforpligtende folieindpakning tilbud til netop din bil. Ring til os på 70 22 32 27 eller smid os en mail på info@outdoormedia.dk.

Se vores løsninger