BILINDPAKNING

Professionel bilindpakning af privat- & erhvervsbiler beskytter bilen mod daglig slitage. Dermed får du også en fed farve, hvilket sparer dig for dyre lakeringer

SPECIALISTER i

BILINDPAKNING

Med en bilindpakning fra Outdoor Media A/S får du altid et holdbart og flot resultat. Vi tilbyder folie til biler i et utal af farver, specialfolier med effekter og strukturer fra bl.a. Avery og 3M. Udover de indfarvede folie til bil har vi også mulighed for storformatsprint med billeder og motiver til både halve- og hele indpakninger af din bil.

Folie til din bil giver en spændende mulighed for et skabe opmærksomhed, uanset om det drejer sig om et farveskift eller reklame med print. Det er dog vigtigt at understrege, at en bilindpakning ikke er det samme som en lakering. Foliering af bil dækker kun bilens yderside, hvilket vil sige, at man vil kunne se bilens originale farve i f.eks. dørfalser/åbninger og andre samlinger mellem karosseridelene.

Hvor lang tid holder folie på bil?

Vi har altid lagt vægt på høj kvalitet i udført arbejde, men også i valg af folier. Vores folieindpakning har en holdbarhed på op til 5 år fra monteringsdatoen. Folierne er specialproduceret til bilindpakning, hvilket sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Vi tilbyder landsdækkende montering via vores netværk af montører eller afdelinger i Stenløse og Århus. Uanset hvor arbejdet bliver udført, så vil vi altid tilsikre, at arbejdet bliver udført jf. godkendt layout og designmanual.

Få folieindpakning i topkvalitet hos Outdoor Media A/S
I dag løser vi landsdækkende fuldindpaknings opgaver for kunder som: Nemlig.com, Bring, Carglass, Securitas og Lyreco mf. Med mere end 10 års erfaring i branchen er vi specialister på området. Vi rådgiver og vejleder dig, så du får det bedst mulige resultat. Har du allerede et design på din bilreklame, så kan vi hurtigt få produceret og monteret din bildekoration.

Er du ikke så langt i din proces? Så hjælper vi også med det. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og tanker i forhold til din nye bilreklame! Ring 70 22 32 27 eller på mail info@outdoormedia.dk.

Hvilken bilmodel ønsker du dekoreret? Hvordan skal det se ud? – Logo, farver, print mm. Vi udarbejder et design sammen. Først når designet er godkendt af dig, går vi i gang med at producere materiale.

Vi aftaler dato for montering. Din bil skal være ren, når den bliver leveret hos os. Jo renere din bil er, jo bedre bliver resultatet.

Vi klargør bilen og monterer folien.

Når vi er færdige med monteringen, er bilen klar til afhentning umiddelbart efter.

Og du er nu klar til at vise dig på vejen med din nye bilreklame

SØGER DU EN BILINDPAKNING PRIS?

Vi har ingen faste bilindpakning priser hos Outdoor Media. Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi prissætter en dekoration eller indpakning. F.eks. hvilken størrelse, type og kvalitet du ønsker. Folie priserne kan variere meget alt efter kvalitet og farve.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 22 32 27 eller på mail info@outdoormedia.dk.

Se vores løsninger