Bilreklame

Gør din virksomhed mere synlig i gadebilledet med bilreklame, så potentielle kunder lægger mærke til dig.

Bliv set i gadebilledet med

bilreklamer hos os

Bruger du meget af din arbejdstid på at køre rundt på de danske landeveje, vil det være en fantastisk idé, at kunne reklamere for din virksomhed samtidig.

Hos Outdoor Media sørger vi for, at din virksomhed bliver gjort synlig, og du derved får masser af eksponering, når du allerede kører rundt i byen eller holder parkeret.

Du får simpelthen en kørende reklamesølje, der skaber masser af blikfang.

Kører du ud til kunder, er reklamer på bil en god måde at signalere, at du er der.

Samtidig er der en god mulighed for, at både naboer og forbipasserende lægger mærke til din firmabil, og derved registrerer din virksomhed.

Det er muligt at få reklamer på bilen alle steder. Det er helt op til dig, og ønsker du, at det skal være hele bilen, klarer vi også det. Igennem vores mere end 10 år i branchen har vi dog erfaret, at det oftest er mest effektfuldt, hvis din bil reklame sidder bag på bilen.

Her vil den nemlig være synlig i længere tid, for alle dem der kører bagved dig. Derimod vil din reklame, hvis den for eksempel kun placeres på siden af bilen, kun være synlig i et kort øjeblik mens du kører forbi de forbipasserende. Du opnår derfor ikke at få den fulde eksponering.

Det vi hos Outdoor Media er eksperter til, det er at sikre, at ingen går glip af din virksomhed i gadebilledet. Vi rådgiver og vejleder dig, så dine reklamer kommer til at sidde de strategiske bedste steder på bilen. Vi lytter selvfølgelig til dine ønsker, så vi sammen kommer frem til det bedst mulige resultat.

Bilreklame pris

Vi har ingen faste bilreklame priser hos Outdoor Media. Vores priser varierer alt efter hvilken størrelse, type og kvalitet du vælger, dine reklamer skal være. Derefter kommer så hvor mange biler, du ønsker reklamer på.

Du kan vælge at starte med at få en mindre reklame på en enkelt bil. Herefter kan du jo altid løbende udvide reklamerne til flere biler, i forbindelse med at din virksomhed bliver større.

Vi står altid klar til hjælpe dig, uanset hvad du ønsker, så du får skabt bedst muligt blikfang for din virksomhed.

Kigger du på priserne på andre muligheder for markedsføring, er bilreklamer en forholdsvis billig løsning. Det er en omkostning, du betaler en gang, og som holder mange år ud i fremtiden.

Samtidig bliver din virksomhed eksponeret, overfor de mange mennesker du passerer, hver gang du kører en tur eller parkerer i byen.

Denne form for markedsføring er meget effektfuld, og alt du behøver at gøre, er bare at sætte dig ind i bilen.

Kom godt i gang med reklamer på bil

Har du et design klar til din bil, kan vi hurtigt få bestilt din bilreklame i de rigtige farver. Har du derimod ikke et design klar, hjælper vi dig med glæde med designet, når du ønsker bilreklame hos os. Lad os tage en snak og høre om dine ideer, så vi i samarbejde kan finde frem til den bedste og flotteste løsning.

Når du skal vælge, hvilken struktur din bilreklame skal have, har vi mange forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan bl.a. vælge struktur af træ, læder og metallook. Det er altid godt, hvis det er noget, der får de forbipasserende til at spærre øjnene op og lægge mærke til din reklame på din bil.

Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvor lang tid du har brug for den specifikke reklame til bilen. De fleste af vores materialer holder nemlig i flere år, men vi har også andre, der kan holde i helt op til 10 år. Derudover har du også mulighed for at få en billig bilreklame, hvis du f.eks. kun har brug for bilreklame i nogle måneder. Uanset hvad du har brug for, rådgiver vi dig, og sørger for, at du bliver tilfreds med resultatet.

Montering af

reklame på din bil

For at vi kan montere din bilreklame, er det vigtigt, at bilen er vasket helt ren, så foliet kan klæbe ordentligt til lakken. Det er op til dig, om du selv vil stå for at vaske bilen, eller om det er noget, vi skal gøre for dig mod betaling. Vælger du selv at gøre det, er det vigtigt, at du undgår at bruge voks på bilen efter endt vask. Dette gør at foliet ikke kan klæbe sig fast.

Derudover skal bilens overflade være lidt lun, så limen opnår den bedst mulige klæbeevne. I vintermånederne skal du derfor forvente, at vi opbevarer din bil indenfor i varmen i nogle timer, inden vi kan montere din bilreklame. Kommer du derimod forbi i sommermånederne, bør der ikke være yderligere ventetid.

Har du en gammel reklame, der skal udskiftes, hjælper vi også gerne med at afmontere denne.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte telefon 70 22 32 27. Så kan du få et uforpligtende tilbud, du kan tage stilling til.

LANDSDÆKKENDE
SERVICE

BIL INDRETNING
& TILBEHØR

FOLIE
DESIGN

Vedligeholdelse af

din bilreklame

Når din bilreklame er blevet monteret, kræver det faktisk ikke nogen særlig vedligeholdelse. Reklamerne er lavet til at kunne holde godt fast i flere år. Du kan uden nogle problemer tage din bil en tur i vaskehallen. Du kan også sagtens give bilen en vask med højtryksspuleren, så længe du ikke sprøjter direkte på kanterne af folien. Så er der nemlig en risiko for at reklamen kan løsne sig. Du behøver heller ikke være nervøs for, at solens stråler ødelægger farverne på reklamen.

Ønsker du at få reklamer på firmabil, kan du altid kontakte os på 70 22 32 27. Så kan vi lave en skræddersyet løsning der passer til dig.

KVALITET SIDEN 2008

Kundernes
UDTALELSER

Tag ikke kun vores ord for gode vare – hør selv hvad vores kunder har skrevet om os igennem tiden.

5 Stjerner herfra - God service fra alle , de har lavet folie på 2 af mine varevogne og er så glad for resultatet,klart anbefales herfra.Brug dem til din projekt og bliv glad .
lars
Lars Thorndahl
via Facebook
Meget kompetente folk, der holder hvad de lover.

Kommer gerne igen!
Rune Rasmussen
via Google
FrugtKurven har både fået udarbejdet designs til biler i flere modeller, med matfolie, billeder, tekster og indendørs og udendørsskiltning.

Vi er mere end 100% tilfreds med såvel arbejdets kvalitet, service og faglighed. En stor anbefaling skal lyde fra os.
frugtkurven
Frugtkurven Firmafrugt
via Google